Nederlands
Deutsch

Anti duivenpinnen

Duivenpinnen zijn tegenwoordig overal te koop. Anti duivenpinnen zijn producten die goedkoop zijn en die door vrijwel iedereen  zelf kunnen worden aangebracht.

Mits goed gelijmd blijven duivenpinnen jarenlang mooi strak zitten. Toch hebben duivenpinnen meer nadelen dan voordelen. Om te beginnen werkt het alleen als er nog geen vogels zitten. Vogels gaan zelden een gebouw koloniseren dat vol met duivenpinnen zit.

Zitten er al duiven op het gebouw en u brengt duivenpinnen aan dan gaan de vogels er in de meeste gevallen gewoon tussen zitten. In dit geval zorgen de anti duivenpinnen er juist voor dat poep en nestmateriaal zich achter de pennen op kunnen hopen. Het gevolg is dat de situatie alleen nog maar verslechtert en de duivenoverlast vergroot.

Een ander nadeel is het volgende; Kauwtjes, mussen en spreeuwen passen precies tussen de pennen. Als de pennen voor deze vogels bedoeld zijn dan moet u al helemaal geen duivenpinnen plaatsen.  Ook dan krijgt u weer extra vervuiling en vogeloverlast. Achter de rand blijft het altijd vies.

Dit zorgt samen met de eerder genoemde nadelen dat uw gebouw er snel lelijk en vies uit gaat zien. Kortom: Duivenpinnen zijn vrijwel altijd en bijna overal lelijk en het werkt slechts in een beperkt aantal gevallen. Aan anti duivenpinnen kunnen vogels zich dodelijk verwonden.

-Duivenpinnen
-Vogelpinnen
-Avipoint
-Anti duivenpinnen
-Anti vogelpinnen

Schrikdraadjes zijn een uitstekend alternatief! Schrikdraad is onzichtbaar. De prijs van schrikdraad inclusief montage ligt vaak lager dan de prijs van duivenpinnen zonder montage. Uw gebouw behoudt hetzelfde aanzien. Met schrikdraad hebt u geen vogeloverlast en kunnen we de duiven verjagen.

Schrikdraad werkt tegen alle vogels. Schrikdraad kan vogels niet beschadigen of verwonden. Vogels vinden schrikdraad heel onaangenaam. Laat u zich vooral goed informeren en vraag vrijblijvend een offerte aan. Hebt u negatieve ervaringen met duivenpinnen, laat het ons weten. Schrikdraad biedt een goed alternatief voor duiven verjagen.