Nederlands
Deutsch

Vogelwering en vogels verjagen

Vogels kunnen in sommige gevallen voor veel overlast zorgen, zowel bij bedrijven als particulieren kan een vogelprobleem ontstaan. Tegen deze vogelplaag bieden wij diverse oplossingen. Wij hebben ervaring met vogels verjagen in diverse soorten:

 

 • Duiven
 • Mussen
 • Spreeuwen 
 • Merels
 • Meeuwen
 • Kauwtjes & kraaien
 • Roeken
 • Kippen
 • Tamme en wilde ganzen
 • Eenden
 • Zwaluwen

Vogelwering - Oplossen van uw vogelprobleem

Heeft u schade of overlast van vogels en overweegt u om vogelpinnen of duivenstrips te bestellen? Bedenk dan dat het gebruik van vogelpinnen een aantal nadelen heeft:

- Vogelpinnen, ook wel duivenstrips of anti-vogelpinnen genoemd, zijn altijd en overal lelijk. 
- Er blijft altijd vuil en water achter de vogelpinnen staan. 
- Vaak raken vogelpinnen los wat een armoedige indruk maakt.
- Schoonmakers worden gehinderd door vogelpinnen.
- Vogels kunnen zich lelijk verwonden.

Informeer daarom bij vogeloverlast en schade van vogels naar onze schrikdraad-systemen op maat.

Schrikdraad werkt beter tegen uw vogelprobleem dan licht, geluid of fysieke verjaging. Bij de AVR in Rozenburg hebben we een gebouw met een plat dak van bijna 10.000 vierkante meter geheel vrij van meeuwen en kraaien gekregen met behulp van slechts enkele schrikdraden. We hebben op deze wijze ook winkelcentra succesvol behandeld. Te denken valt aan winkelcentrum Boven `t IJ in Amsterdam-Noord. In Almere hebben we een aantal kerken met schrikdraad behandeld. De kauwen en duiven zijn hier geheel verdwenen en daarmee het vogelprobleem opgelost.

Ook eenden en ganzen reageren perfect op schrikdraad. Met de toepassing van schrikdraad in de fruitteelt verdwijnen de vogels en blijft het product schadevrij. Zelfs tegen meeuwenoverlast bestaat er geen beter systeem dan schrikdraad.

Schrikdraad is vrijwel onzichtbaar. Het product bestaat uit duurzame RVS materialen. Op de werking en constructie geven wij drie jaar garantie.

 

Vogels verjagen en verwijderen

In bedrijven waar hygiëne van belang is mogen geen vogels naar binnen vliegen. Toch zijn er ieder jaar veel bedrijven waar ongelukjes met vogels zich voor doen. Vaak gebeurt dit in de periode dat één van uw klanten een audit gepland heeft. Ons bedrijf kan 24/7 door heel Nederland de vogels verwijderen en uw vogelprobleem oplossen. In de meeste gevallen lukt het ons om de vogel levend te verwijderen.

Vogels bestrijden

Indien vogels als ongewenst worden gezien, ook wettelijk, kan worden gekozen voor een permanente verwijdering of bestrijding van de vogels die vogeloverlast veroorzaken. In sommige gevallen verrichten wij hiervoor afschot.

 

Een vogelplaag willen we voorkomen. Ervaart u vogeloverlast? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden om uw vogelprobleem op te lossen door te spreken.